середа, 28 вересня 2022 р.

До Всеукраїнського дня бібліотек

Сьогодні дитяча бібліотека КЗК «Широківська публічна бібліотека» підготувала в читальній залі міні-виставку робіт учнів Широківської мистецької школи. В основному, це картини – яскраві, різножанрові; вони створюють неповторну атмосферу радості, задоволення від життя, затишку, добра.

На презентацію виставки було запрошено учнів школи – Алісу Мєщанінову та Олену Васильєву та їхнього талановитого наставника Валерія Стрюка. Дівчатка є не лише учнями класу образотворчого мистецтва. Вони також добре читають та неодноразово брали участь в онлайн-конкурсах, що останнім часом проводяться на обласному рівні.

Завідувач дитячою бібліотекою Ірина Завгородня привітала дівчаток, подякувала їм за активну життєву позицію, за участь в заходах, що проходять у нашій книгозбірні, вручила подяки та солодощі.

Подякою за активну участь у підготовці учасників до конкурсів було також нагороджено і викладача Широківської мистецької школи Валерія Стрюка.

У свою чергу Валерій Васильович побажав процвітання бібліотеці, а нашій державі миру й спокою, коли кордони будуть захищені, а майбутнє наших дітей буде світлим та радісним. І до свята – Всеукраїнського дня бібліотек – від колективу викладачів Широківської мистецької школи на згадку подарував дуже гарну картину.










 


Немає коментарів:

Дописати коментар