вівторок, 11 жовтня 2022 р.

«Мужність і відвага крізь покоління»

14 жовтня православні християни святкують день Покрови Пресвятої Богородиці. І водночас у цей день відзначається День українського козацтва та День захисників і захисниць України.

Цей день – данина всім українцям, які зробили і продовжують робити величезний внесок у формування української народності та досягнення Україною своєї незалежності.

Для українців це свято не тільки народне і релігійне, а й, перш за все,  національне. Воно єднає країну, закликає всіх до згуртованості перед викликами та загрозами сучасності. Нині, коли на всій території України точиться боротьба за незалежність і суверенітет держави, маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків.

Якщо бажаєте більше дізнатися про славних захисників Української держави всіх часів, завітайте до Широківської публічної бібліотеки. Тут в читальній залі книгозбірні розгорнути виставка-панорама «Мужність і відвага крізь покоління».

Мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері буде мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир!

Слава нашим ЗАХИСНИКАМ!

Слава УКРАЇНІ!



 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар