середа, 28 вересня 2022 р.

«Бібліотека у світлинах»

Старі фотографії долають роки не тому, що їм треба пам’ятати обличчя дорогих нашому серцю людей. Вони – свідки закоханості в мить, вони – чаша урочистого трепету перед спалахом, години роботи в лабораторії, каліграфія й графіка, іноді штрихи ретуші й прозорі кольори розфарбовування. Фотографії, які одного разу створили руки художника, набувають статусу шедевра образотворчого мистецтва.

Своєрідними коштовностями нашого бібліотечного життя є світлини, на яких закарбовані миті перемоги й слави, моменти натхнення й задоволення, дорогі серцю люди – колеги-ветерани й ті, кого, на жаль, ми вже ніколи не запросимо на наші спільні бібліотечні заходи; дорослі й зовсім юні читачі, що є нашою підтримкою й опорою, нашим маяком до нових звершень. І нехай вони не зроблені в спеціальних фотолабораторіях за спеціальними технологіями, а просто надруковані на кольоровому принтері, для нас їх важливість та значимість від цього не зменшується.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек ми дістали ці старі фотографії з нашої бібліотечної шухлядки і пропонуємо всім бажаючим переглянути історію «Бібліотеки у світлинах».



 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар