четвер, 8 вересня 2022 р.

«Яскраві барви Осені»

Ось і настала золота осінь. Дерева поступово змінюють свої зелені шати на яскраві відтінки жовтого, червоного, оранжевого, коричневого кольорів. Жовта охра, червона мідь, зеленувата латунь, коричнева бронза, оранжево-жовте золото… Всі ці кольори нагадують нам про те, що на зміну Літечкові вже прийшла його старша сестричка Осінь.

Це дуже гарна пора, можливо, найгарніша і найбарвистіша в році. Багато художників полюбляють писати картини саме з осінніх пейзажів – є де фарбам розгулятися! А поети та письменники присвячують Осені свої найкращі твори!

Хоча така краса нетривала – лише три-чотири тижні. А потім поступово листя з дерев опадає на землю і з золотої хмаринки перетворюється на купки такого необхідного нашій Матінці Землі добрива. Барви тьмяніють, і все навколо стає похмурим.

Продовжити час осінньої пори сподіваються працівники дитячої бібліотеки. Для своїх юних користувачів вони приготували тематичну виставку «Яскраві барви Осені». На виставці представлені матеріали, які не лише розкажуть про осінній час, але й наочно продемонструють неперевершену красу цієї пори року.



Немає коментарів:

Дописати коментар