вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Кінозал вихідного дня

До 85-річчя від дня народження письменника-фантаста, історика, перекладача, сходознавця, журналіста, кіносценариста Кіра Буличова в кінозалі вихідного дня відбувся перегляд художнього фільму «Подземелье Ведьм» (за однойменною повістю автора).
Фільм режисера Юрія Морозова вийшов на екрани в 1990 році. В головних ролях знялися Сергій Жигунов, Марина Левтова, Микола Караченцов, Дмитро Пєвцов, Ігорь Ясулович, Жанна Прохоренко, Володимир Талашко, Сергій Бистрицький, Анатолій Мамбетов та Леонід Громов. Сюжет фільму розвивається на планеті, що на неї в далекому майбутньому висадилася експедиція дослідників космосу. Однак, процеси еволюції життя на планеті проходять дивним чином. Тут ссавці, динозаври, примати і люди епохи кам'яного віку є сусідами в одному часі.
Як з'ясовується, подібний розвиток життя на планеті є колосальний експеримент, що проводиться прибульцями. Вони «розігнали» еволюцію планети таким чином, щоб з'ясувати, що ж відбувається з вищими формами життя на піку їх розвитку, за що самі ж і поплатилися: жителі планети заволоділи зброєю майбутнього та вбили своїх «творців». Подібна небезпека чекає і на землян…
По завершенню перегляду молодь ознайомилася також і з іншими творами Кіра Буличова, що є у фонді книгозбірні.


Немає коментарів:

Дописати коментар