понеділок, 27 березня 2017 р.

" На гостини до Корнія Чуковського"

Продовжуючи  відзначати Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги Благодатнівська сільська бібліотека запросила 23 березня наймолодших користувачів на «Гостини до Корнія Чуковського» з нагоди 135-річчя від дня народження відомого дитячого письменника.
В бібліотеці юних читачів чекали безліч несподіванок:  пізнавально-конкурсна програма «На гостини до Корнія Чуковського»; розповідь бібліотекаря «Слово про Корнія Чуковського»; вікторина-гра «Відгадайте казку»; голосне (хорове) читання творів письменника з інсценізацією («Путаница», «Муха-цокотуха» та ін.); торбинка з загубленими речами з казок;  інсценізація відомого вірша автора «Доктор Айболит», з якою вправно справилися Пузін Денис (Доктор Айболит), Шиян Діана (Лиса), Болотова Уляна (Зайчиха), Пузін Владислав (Барбос). Слова від автора читала завідувач бібліотекою  Ярмоліч Т.С.
Діти були у захваті від героїв творів Корнія Чуковського – звірів, птахів, комах і навіть речей (твір «Федорино горе»). Та найбільше їм сподобався славнозвісний  «Доктор Айболит», добрий, чуйний, сміливий, який не боїться ніяких труднощів заради спасіння хворих звірів.

Приємно відзначити, що  до бібліотеки на заходи для дітей завжди зі своїми малюками приходять  і молоді мами: Деменська Тетяна, Перемагаєва Наталія, Шевченко Леся, Масай Анна та ін.









Немає коментарів:

Дописати коментар