четвер, 23 березня 2017 р.

«Читай як я! Читай краще за мене!»

Її величність книга!.. Ніщо за своєю силою не може  зрівнятися з нею. В ній  зібрана  мудрість усього людства, що передається  від покоління до покоління. З дитячих  років книжка допомагає  нам пізнати  себе і зрозуміти світ, що нас оточує. Навіть в еру комп’ютерних технологій вона не перестає бути актуальною.
За доброю традицією в дні весняних шкільних канікул в Благодатнівській сільській бібліотеці проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги.
Цікаві заходи в рамках тижня  бібліотека пропонує  своїм юним користувачам. Розпочався тиждень дитячої та юнацької книги 17 березня з чемпіонату   читання вголос серед учнів 1-7-х класів  «Читай як я! Читай краще за мене!».  Хлопці та дівчата повинні були прочитати уривок зі своєї улюбленої книжки та зробити це не звичайно, а емоційно. Звичайно, завдання учні отримали заздалегідь, щоб мати змогу підготуватись. Було дуже весело та цікаво, адже кожен намагався прочитати якнайкраще, щоб потім мати право назвати себе кращим читцем.
Переможцями чемпіонату з читання вголос стали Пузін Денис, Пузін Владислав, Буділович Олексій (учні 5 класу) та Ворон Дмитро (учень 4 класу). Вони  отримали медаль «Переможець».  Медаль «За гарне читання» отримали Гайдаш Таня (7клас), Деменська Наталя (3 клас), Горобець Аня (3 клас). Учні першого класу Самсоненко Артем, Ярмоліч Гліб та Перемагаєва Світлана  відзначені «За старанність».
Діти були у захваті, адже зустріч проходила в приємній,  невимушеній атмосфері, що створювала гарний настрій у період змагання. На сам кінець, діти розповідали про свої улюблені книжки та жанри літератури. Ділилися з друзями думками про героїв книг, на яких хотіли б бути схожими та з цікавістю познайомилися з новинками  дитячої літератури і  книжковою виставкою «Гарні книги друзі назавжди».

Веселі діти, гарні книжки, неймовірний настрій та цікавий діалог – все це запам’ятається надовго.











Немає коментарів:

Дописати коментар