четвер, 23 червня 2016 р.

«Із глибини віків до сьогодення…»

«Із глибини віків до сьогодення…». Під такою назвою в районній бібліотеці напередодні Дня Конституції було проведено правознавчу інформіну в рамках цільової комплексної програми з патріотичного виховання громади «З Україною в серці в Україні живу…». На захід завітали працівники Широківської РДА, Широківської райради, представники трудових колективів, громада селища, друзі та користувачі книгозбірні. Разом з ведучими присутні здійснили невеликий екскурс в історію державно-правового розвитку на території сучасної України, розглянули основні етапи становлення української конституційної ідеї від княжої доби до Незалежної України, ознайомилися з деякими статтями чинної Конституції. Святкову атмосферу заходу підтримували виступи вихованців районної школи мистецтв та виконавців районного будинку культури.
Також цього дня до бібліотеки завітали і наймолодші читачі – вихованці ДНЗ № 4 «Берізка» (група «Сонечка»), які підготували поетичну міні-композицію «У рідному краї і серце співає».

А наостанок всі бажаючі мали змогу ознайомитися з літературою, представленою на книжковій виставці «Основний закон мого життя».








Немає коментарів:

Дописати коментар