вівторок, 31 травня 2016 р.

«Сім’я – світ задуманий Богом»

Родина, дорога родина!
Що може бути краще в світі цім?
Чим більше дорожить людина
За батьківський і материнський дім?
Такими словами розпочалося чергове засідання жіночого клубу «Берегиня», що діє при Широківській районній бібліотеці вже 19 років. Вечір сімейного відпочинку «Сімя – світ задуманий Богом» був приурочений Міжнародному дню сімї, який святкують щорічно 15 травня.
Це один з найбільш зворушливих і теплих свят весни. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Сімя – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати жодна людина.
Під час заходу йшла мова про сім'ю, рід, родину, родовід, родині традиції, про цінність всього того, що пов'язує людину із сім'єю, родиною та батьківською домівкою. «Берегиньки» ділилися цікавими фактами з історії свого роду, розкривали великі та маленькі таємниці родини, розповідали про улюблені сімейні свята та заняття, демонстрували фотографії найцікавіших моментів з життя своєї сім’ї. Лідія Семенівна Даценко – одна з найактивніших членів клубу – до заходу написала вірш про сім’ю і радо поділилася ним з присутніми.  
Приємним продовженням заходу стала зустріч з місцевою поетесою Іриною Гончаренко, яка презентувала «берегинькам» свою, таку довгоочікувану ними, першу поетичну збірку «Чорнобривці в мами на подвір’ї».
А ще цього дня до бібліотеки завітали вихованці Широківської районної школи мистецтв і порадували присутніх своїм співочим талантом.

Продовжився захід спілкуванням за чашкою запашного чаю.








Немає коментарів:

Дописати коментар