пʼятниця, 29 травня 2015 р.

Cерпантин корисних порад «Аншлаг на грядці та в саду»

Велика увага в Україні приділяється розвитку присадибного господарства: городництва, садівництва, домашнього тваринництва. Виробництво значної кількості овочів, фруктів та інших продуктів харчування піднімає добробут і багатство населення. У наш непростий час власне присадибне господарство багатьом дає єдину можливість звести кінці з кінцями.
Проте дуже часто хазяї не задоволені результатами щоденної важкої і клопіткої праці. Для ефективного ведення особистих присадибних та дачних господарств потрібні відповідні знання та навички.
28 травня в Широківській районній бібліотеці відбулося чергове засідання клубу «Берегиня» – серпантин корисних порад «Аншлаг на грядці та в саду». Під час заходу присутні «берегиньки» з розповідей працівників відділу обслуговування дізналися багато цікавої та корисної інформації щодо ведення свого присадибного господарства; переглянули декілька відео про вирощування та догляд за квітами, фруктовими деревами, овочами; а також поділилися один з одним своїми досягненнями, досвідом та таємницями з вирощування овочів і фруктів.
Працівники районної бібліотеки увазі присутніх представили тематичну виставку «Аншлаг на грядці і в саду», яка, сподіваємося, стала в нагоді нашим «берегинькам», допомогла зорієнтуватися у складних питаннях по догляду за присадибним господарством.

Також під час засідання було проведено невеличке опитування присутніх. Головними запитаннями були: «Чи займаєтесь ви присадибним господарством та чи приносить вам користь ця праця?» та «Чи потрібно наших дітей та молодь привчати до присадибного господарства?».




Немає коментарів:

Дописати коментар