понеділок, 23 січня 2023 р.

«В єднанні сила і міць держави»

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. Лише за умови політичної та економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України в світі. Лише сильна держава та сильна влада може убезпечити націю від служіння чужим інтересам. Ось чому ми зобов’язані плекати ідеал власної соборної держави й віддавати йому всі свої сили та здібності.

Зараз в нашій країні точаться тяжкі бої, вирішується доля і майбутнє України. Сподіваємося на те, що ми чітко усвідомили всі уроки минувшини й не допустимо повторення утисків та несправедливості по відношенню до нашого волелюбного народу.

Саме про це йшла мова у вступному слові завідувачки Новокурською сільською бібліотекою на початку гри-вікторини «В єднанні сила і міць держави», присвяченій Дню Соборності України. Під час заходу на дітлахів чекало багато цікавих завдань, де вони розгадували загадки, давали відповіді на запитання вікторини, згадували історію рідного краю, дізнавалися про історичне значення свята.

Також був проведений флеш-моб «Діти єднають Україну».

А на завершення зустрічі присутні мали змогу ознайомитися з літературою, представленою на книжковій виставці «Соборна Україна – навіки ти єдина!».













Немає коментарів:

Дописати коментар