вівторок, 17 січня 2023 р.

«З Різдвом Христовим!»

З нагоди різдвяних свят в Благодатнівській сільській бібліотеці відбувся народознавчий захід «З Різдвом Христовим!». На святі гучно лунали різдвяні привітання, віншування, засівалки та колядки! Діти брали активну участь в іграх, різдвяних вікторинах та конкурсах.

Незважаючи на святковий настрій, діти також відзначили, що Різдво цьогоріч незвичайне, в Україні – війна, багато дітей залишилося без теплих домівок, далеко від рідного дому. Але, дякуючи Богу та нашим славним захисникам – воїнам ЗСУ, ми маємо змогу сьогодні зібратися в теплій бібліотеці, зустріти Різдвяні свята, поколядувати, пощедрувати, згадати українські різдвяно-новорічні традиції.

Родзинкою заходу став сюрприз для активного читача бібліотеки Артема Самсоненка, який взяв участь в обласному конкурсі творчих робіт до 90-річчя створення Дніпропетровської області «Дніпропетровщино моя, ти – зірка величі країни!» і став переможцем в номінації «ВІРШ». Від Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей Артем отримав грамоту та подарунки.

Вітаємо Артема!!!












 


Немає коментарів:

Дописати коментар