понеділок, 19 вересня 2022 р.

«Феєрія мандрів»

 Вчені стверджують, що рано чи пізно у кожної людини в душі виникає потреба до мандрів. І ця потреба зберігається з давніх часів.

Так, первісні люди вивчали нові території, де можна було знайти їжу та тварин, згодом шукали більш родючі та багаті землі. У Середньовічному світі подорожували люди різних професій, серед яких було чимало талановитих майстрів, архітекторів, художників, музик, мандрівних акторів. Нові часи стали періодом великих географічних відкриттів та нових можливостей.

Зараз здається, що більше не залишилось недосліджених місць на Землі та й відкривати вже нічого. Але по всьому світу, як і раніше, безліч мандрівників відправляються у подорож. За покликом мандрівної душі…

Серед українців також є багато людей, які відправляються в далекі та екстремальні подорожі. У нас в крові кипить жага пізнавати, досліджувати, йти за межу можливого, там де ще ніхто не бував. Нас вабить невідомість, щоб в ній не ховалося.

На жаль, реалії сьогодення не дозволяють нам вирушити в омріяну мандрівку. Але бібліотекарі Широківської публічної бібліотеки знайшли вихід з цієї ситуації.

Щовівторка на сторінці бібліотеки у Фейсбуці виходить рубрика #Бібліотека_Онлайн «Європа туристична», яка знайомить читачів з країнами Європи.

А до Всесвітнього дня туризму в читальній залі від сьогодні розпочинає діяти книжкова виставка «Феєрія мандрів». Вона поведе всіх бажаючих в неповторний і прекрасний світ неньки-України.

Долучайтеся до наших мандрівок!



Немає коментарів:

Дописати коментар