середа, 18 грудня 2019 р.

«Затамуйте, друзі, подих, Миколай сьогодні ходить»


Наближається улюблений, довгоочікуваний час – час зимових канікул і новорічних свят. Ці дні завжди пов’язані з дивом, а в чудеса хочеться вірити всім: і дорослим, і малим.
Для учнів 1-Б класу Широківської школи №1 ЗСО дива розпочалися в дитячій бібліотеці вже сьогодні. Працівники книгозбірні запросили дітлахів на дитяче party «Затамуйте, друзі, подих, Миколай сьогодні ходить».
З давніх пір на Русі існує свято – День Святого Миколая – покровителя дітей і мандрівників. В ніч з 18 на 19 грудня він приносить і кладе під подушку чемним діткам солодощі, а неслухам – різочку. Наші маленькі гості весь рік були дуже чемними, а на заході ще й неабиякі свої знання та здібності показали. Вони відгадували загадки, грали в ігри, розтлумачували народні прикмети, а також здійснили уявну подорож країнами світу, щоб дізнатися як святкують День Святого Миколая не лише в Україні.
На завершення заходу юні друзі переглянули цікавий новорічний мультфільм. А за свою чемність, гарні знання і хорошу поведінку отримали солодкі подаруночки від Святого Миколая.










Немає коментарів:

Дописати коментар