середа, 25 вересня 2019 р.

Виїзна бібліотека «Книгоград»


Сьогодні в рамках заходів до Всеукраїнського дня бібліотек працівники Широківської публічної бібліотеки відвідали учнів Широківської школи №1 ЗСО. Під час перерви в рекреаційній зоні працювала виїзна бібліотека «Книгоград». Всі, хто до неї завітав, отримав слушну нагоду стаціонарно ознайомитися з найрізноманітнішою літературою, яка є у нашій книгозбірні. Бібліотекарі пропонували учням книги з усіх галузей: цікавитеся монетами – вашій увазі книги з нумізматики; бажаєте більше дізнатися про світ та загадки природи – книги з географії, археології та біології; цікавитеся астрологією – різні гороскопи; збираєтеся на день народження чи перше побачення – книги про мову подарунків.  А ще… У виїзній бібліотеці були книги з етики та етикету, психологічні тести для підлітків та інша цікава література.
Не тільки учні, а й учителі завітали до виїзної бібліотеки. Бібліотекарі пропонували їм різні довідники, енциклопедії та іншу довідкову літературу на допомогу в проведенні уроків.
Також працівники книгозбірні презентували учням та вчителям послуги які можна отримати у бібліотеці. А їх сьогодні, завдяки ще й наявності Інтернет-центру та безкоштовного доступу до Інтернету, для відвідувачів безліч: доступ до різних інформаційних систем та фондів інших бібліотек, спілкування по скайпу з друзями та участь у семінарах та конференціях, реєстрація для проходження ЗНО та безліч інших послуг. Широківська публічна бібліотека має безліч можливостей для задоволення зростаючого інтересу до знань та розваг у жителів своєї громади та її гостей.
Ласкаво просимо до книгозбірні!










    

Немає коментарів:

Дописати коментар