середа, 26 червня 2019 р.

«Що? Де? Коли?»


     В останню неділю червня в Україні відзначається День молоді. Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.
       Для постійних відвідувачів Широківської публічної бібліотеки її працівники підготували Інтернет-екскурсію «Що? Де? Коли?»: про молодіжні субкультури і не тільки. Бібліотекарі «полазивши» тенетами Інтернету, не тільки ознайомили присутню молодь з різними молодіжними субкультурами – панками, готами, фріками, металістами, реперами та іншими, – а й підготували 8 фактів про те, чим сучасна молодь, яка виросли зі смартфоном в одній руці і планшетом в інший, відрізняється від молоді 70-80 років.
     Після невеличкої мандрівки Інтернетом, молодь переглянула американський триллер с елементами містики «Код да Винчи», знятий за однойменним романом Дена Брауна, та ознайомилася з іншими творами цього автора.



Немає коментарів:

Дописати коментар