понеділок, 10 грудня 2018 р.

«Правові знання – гарантія права і свободи»


        Щороку, в тиждень, який включає 10 грудня, коли відзначається День прав людини проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році, в Україні, відповідно до Указу Президента України від 08 грудня 2008 року, проводиться  Всеукраїнський тиждень права. В рамках його проведення в Широківській публічній бібліотеці оформлено перегляд правової літератури «Правові знання – гарантія права і свободи».
      Кожна людина, хоч раз в житті, стикається з деякими юридичними питаннями: як вирішити цивільні конфлікти та написати позов до суду; як правильно написати шлюбний контракт та владнати трудові спори; які документи потрібні для оформлення спадку та реєстрації підприємницької діяльності… На ці та багато інших питань допоможуть знайти відповідь матеріали, що представлені на виставці.
        В Конституції України записано: «Кожна людина має право….». То ж запрошуємо всіх бажаючих завітати до Широківської публічної бібліотеки, ознайомитися з матеріалами виставки та дізнатися про свої права. Ми живемо у правовій державі, яка нас захищає. Але ми й самі повинні вміти захистити себе, а без знання юридичних термінів і законів це зробити досить важко.





Немає коментарів:

Дописати коментар