середа, 24 жовтня 2018 р.

«О музико! Чарівних звуків ти ріка безмежна…»


«Музика – це диво, радість, чудеса.
Музика – це сонце, зорі, небеса».
            Що таке музика? На це питання досить важко відповісти. Вона, починаючи з маминої колискової, супроводжує нас все життя. Музика допомагає пережити горе, зняти душевний стрес, вилікувати сердечні рани, і, як стверджують лікарі, допомагає при лікуванні деяких захворювань. Вона примушує нас радіти й сумувати, сміятися й плакати.
До Міжнародного дня музики бібліотекарі Широківської публічної бібліотеки для учнів філії МЦППВ підготували музичний вечір «О музико! Чарівних звуків ти ріка безмежна…». 
З давніх часів музика та пісня посідає важливе місце у житті людини. Зазнаючи змін з плином часу, твори музичного мистецтва не втратили свого значення. Під час заходу бібліотекарі знайомили учнів з історією музичного мистецтва, розповідали легенди про музику і музичні інстументи, розкривали деякі таємниці та цікаві властивості музики.
              Також учні переглянули відеокліпи улюблених виконавців сучасної пісні О.Рибака, А.Лорак, О.Винника, гурту «Скрябін», прослухали класичні твори Людвіга ван Бетховена, Вольфганга Амадея Моцарта, Петра Ілліча Чайковського, з головою поринули у чарівний «світ музики».    
Увазі присутніх було запропоновано також ознайомитися з деякими книгами із серії «100 великих», де зібрано матеріали про найвідоміших музикантів, композиторів, вокалістів та естрадних виконавців, серед яких є і багато українців.





Немає коментарів:

Дописати коментар