пʼятниця, 8 червня 2018 р.

"Бібліотека під відкритим небом"



        Вже стало доброю традицією для працівників Широківської публічної бібліотеки з настанням літа для громади селища та його гостей організовувати «Бібліотеку під відкритим небом». Цього разу бібліотекарі підготували перегляд періодичних видань «Press круїз».
       Шанувальникам сучасної літератури, як української так і зарубіжної, бібліотекарі пропонували журнали «Всесвіт» та «Дзвін»; бажаєте змінити інтер`єр вашого будинку чи квартири – до ваших послуг журнали «Идеальный дом», «Идеи вашего дома»; любителів мандрів чекає журнал «Вокруг света»; бажаєте бути в курсі «світського життя» – перегорніть сторінки журналів «Віва», «Натали», «Единственная», «Лиза», «Женский журнал»; в журналах «Мой прекрасный сад», «Огородник», «ДІм, сад, город» знайдуться поради з вирощування різних культур, навіть, екзотичних а ще – поради в оформлені квітників та зон відпочинку в саду.  
     Всі, хто цього дня завітав до «Бібліотеки під відкритим небом», не тільки познайомилося з тією періодикою, яка їх цікавила, а й переглянули інші видання, представлені на виставці.
       Завітайте до Широківської публічної бібліотеки та ознайомтесь з тими періодичними виданнями, які передплачує бібліотека.















Немає коментарів:

Дописати коментар