середа, 11 квітня 2018 р.

«Супер секрети щедрого врожаю»



       Весна – найбільш відповідальний час для будь-якого власника земельної ділянки. Саме в цей період необхідно ретельно готувати ділянку до літа, щоб потім збирати багатий врожай. Бібліотекарі Широківської публічної бібліотеки для дбайливих городників та садівників  підготували бібліотечну галявину «Супер секрети щедрого врожаю». Матеріали, які знаходяться на виставці, стануть у нагоді протягом усього року, адже саме тут кожен може знайти безліч порад досвідчених садівників та городників: як проводити боротьбу з бур'янами, правила підживлення, тонкощі та хитрощі в агротехніці вирощування різних культур, тощо.
Здавна старі люди з повагою вклонялися землі. І не даремно: її дійсно необхідно поважати та любити, дбати про її плодючість, забезпечувати рослинам необхідний догляд, правильний температурно-вологий режим, полив, захист від хвороб, шкідників, бур’янів.
Шановні відвідувачі! Скористайтеся інформацією, яку знайдете на виставці, і Ви отримаєте гарний врожай овочів, фруктів, зелені, пишне цвітіння квітів, чудовий стан всіх рослин на вашій ділянці. Приємного перегляду!


Немає коментарів:

Дописати коментар