четвер, 29 березня 2018 р.

«Слово до слова – весела розмова»



     1 квітня… Цей день не внесено ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна віднести до міжнародних, оскільки він з однаковим успіхом відзначається і в Німеччині, і в Англії, і у Франції, і в Скандинавії, і, навіть, на Сході. В одних країнах 1 квітня називають Днем сміху, в інших – Днем дурня. В Україні теж полюбляють це неофіційне свято, проводячи різні гуморини.
      Напередодні бібліотекарі Широківської публічної бібліотеки запросили учнів філії МЦППВ на сміх-тайм «Слово до слова – весела розмова», на який також завітав член Регіональної спілки письменників Придніпров`я, Міжнародної спілки письменників України, Міжнародного співтовариства письменницьких спілок, лауреат багатьох літературних премій – Микола Олексієнко. Микола Васильович пише не тільки ліричні вірші, а й дотепні гуморески на різні теми сьогодення, які він і зачитав під час зустрічі. Присутні з задоволенням слухали виступ гостя, сміялися над його дотепними жартами, а наприкінці заходу переглянули також матеріали виставки одного жанру «Сміятись, сміятись… і ще раз сміятись».  
      Вчені стверджують, що в середньому хвилина сміху подовжує життя на п'ять хвилин, інші ж говорять про те, що всього 17 хвилин сміху щодня – і ви будете жити на рік довше. І це так,  адже «сміх» – це один із найсильніших захисників нашого організму від різних негараздів та недугів.  



     

Немає коментарів:

Дописати коментар