середа, 14 лютого 2018 р.

«Хто не кохав… – не жив на цій землі»



«Із подихом холодної зими,
Приходить щастя, стукає в віконце,
 І ти його у душу пропусти,
Щоб зігрівало, наче сонце…»
            14 лютого… У цей холодний лютневий день на душі стає тепло як ніколи, а повітря заполоняє відчуття щастя та романтики. Цього дня ми відзначаємо День Святого Валентина – День всіх закоханих – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про КОХАННЯ.
Напередодні одного із найромантичніших свят працівники Широківської публічної бібліотеки запросили до себе учнів та викладачів МЦППВ на розважальне шоу «Хто не кохав… – не жив на цій землі».         
Мандруючи країною Любові і Кохання, блукаючи вулицями Романтики і великого Щастя, гості заходу були поетами і художниками, мисливцями і романтиками, моделями та дизайнерами авангардного одягу. Різноманітні конкурси, веселі вікторини та цікаві Інтернет-хвилинки створили атмосферу радості й тепла. А нагородою за участь в них були солодкі подарунки, придбані за сприяння  народного депутата Верховної Ради України Дмитра Шпенова.
Кожен із присутніх переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень, кохання і приємних сюрпризів. Саме такою несподіванкою для Вероніки Осіюк, бібліотекаря МЦППВ, активного члена клубу «Берегиня», доброї та чуйної людини стала вітальна листівка від Дмитра Юрійовича з Днем народження, який вона відзначає у День Святого Валентина, та солодкий сюрприз.
Смаколики також отримали всі викладачі, які цього дня завітали до нашої книгозбірні разом зі своїми вихованцями. 








Немає коментарів:

Дописати коментар