четвер, 22 лютого 2018 р.

Працює «Biblio-Art майстерня»



     Вже другий рік на базі Широківської публічної бібліотеки працює клуб «Biblio-Art майстерня», метою якого є виявлення та об`єднання творчих особистостей. Цього дня декілька його членів завітали до Широківської ЗОСШ №1  на урок трудового навчання з метою залучення до клубу молоді. Спільно з викладачем Орел В.І. клубівці підготували для учнів творчу світлицу «Узори, народжені серцем», програма якої включала знайомство з історією розвитку різних видів рукоділля, яке сьогодні завойовує все нові й нові горизонти, та майстер-клас з виготовлення троянди з ватних дисків і паперу, який провела член клубу Січиокно Н.В.
Чому саме квіти? Квіткові композиції – це завжди актуально і гарно. Вони прикрасять вітальню чи кухню у тій кольоровій гамі, яка вам потрібна і ви будете милуватися нею не один місяць. А ще, що сьогодні особливо важливо, це є бюджетним варіантом подарунка мамі чи бабусі на 8 Березня. Цінність такого букета набагато вища за інші, тому що несе в собі вашу позитивну енергетику.
            Що для цього потрібно? Трішки фантазії, терпіння та зусиль – і у вас буде чудовий букетик квітів, адже, як каже народна мудрість «Не боги горшки ліплять». І це так.
            Наприкінці засідання учні познайомилися з літературою про різні види рукоділля: бісероплетіння, виготовлення квітів із дроту, плетіння зі шнура, виготовлення різних виробів із войлоку та ін.








Немає коментарів:

Дописати коментар