понеділок, 15 січня 2018 р.

"За покликом душі"



Кінець 2017 та початок 2018 року став плідним та насиченим для членів краєзнавчого клубу «За покликом душі», які 15 січня зібралися на своє чергове засідання, щоб поділитися новими враженнями та творчими відкриттями. Розпочалося спілкування з презентації вірша Миколи Олексієнка «З Новим роком», яким він і привітав усіх присутніх з новорічними та різдвяними святами. А далі Микола Васильович розповів про свою участь у виставці копій чудотворних ікон світу та України на Тернопільщині.
Для Ірини Гончаренко початок року став справді незабутнім, про що вона поспішила розповісти присутнім на заході. 12 січня у м.Кривий Ріг проходив конкурс молодих поетів Криворіжжя «Поезія ХХІ століття». Його учасниками стали 26 молодих талановитих поетів-початківців. А Ірину Олександрівну організатори конкурсу запросили у якості члена журі. Це було для неї досить хвилююче, але, водночас, і близьке серцю – адже одним з переможців конкурсу став широчанин, добрий друг бібліотеки, учасник багатьох заходів, конкурсів та проектів Віталій Сусідка.
Сьогодні разом з мамою Іриною на засідання клубу завітала і її донька Катерина. Юна поетеса поділилася з присутніми своїми творчими здобутками за минулий рік.
Олександр Пономаренко презентував клубівцям свою нову казку-билину «Солдат Тимошка и смерть».
А Тетяна Чебаненко вирішила в ці зимові морозні дні порадувати всіх світлими позитивними віршами «Я радію сонечку» та «8 Березня».
Основною ж темою зустрічі було подальше обговорення створення та видання спільної збірки поезій. 



Немає коментарів:

Дописати коментар