пʼятниця, 29 вересня 2017 р.

Фестиваль варення



28 вересня на площі біля приміщення районної бібліотеки розгорнулося велике фейєричне свято – Фестиваль варення. На гостей та мешканців селища цього дня чекала зустріч з працівниками книгозбірні, її друзями та партнерами в «Бібліотечній кав’ярні Широківщини». Тут всі бажаючі мали змогу спробувати варення з чарівних бібліо-банок, посмакувати млинцями, випеченими дбайливими руками бібліотечних берегиньок, відчути неповторний смак та аромат цілющих фіто-чаїв; завітати до «Творчої 3-D лабораторії»; зазирнути до «Торбинки кулінарних порад»; ознайомитися із вмістом горняток-порад, представлених на виставці «З саду… З городу… До комори».
На свято завітали почесні гості – перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Володимирівна Положешна, керуючий апаратом районної ради Вікторія Іванівна Лаврова, секретар селищної ради Алла Анатоліївна Краснова.
Присутніх розважали своїми виступами вихованці дошкільного навчального закладу «Берізка», зразковий хореографічний колектив «Форсаж» і зразковий хореографічний колектив «Фантазія», учасники ансамблю «Місто дитинства» районної школи мистецтв; а також гості з-за кордону – Карлсон і Малюк. Цікаві майстер-класи та роботи своїх вихованців презентували керівники гуртків Будинку дитячої творчості Наталія Любчич та Інесса Кравченко і місцеві майстрині Зоя Із’янова та Наталія Січиокно.
Завершився фестиваль частуванням млинцями та душевними розмовами за чашкою запашного фіто-чаю.









Немає коментарів:

Дописати коментар