субота, 1 квітня 2017 р.

Знайомтесь, нові книги!

Наприкінці березня в Широківській районній бібліотеці був проведений день інформації «Знайомтесь, нові книги!», під час якого була презентована нова література, що від початку нинішнього року надійшла до книгозбірні. На заході були присутні представники різних закладів та установ Широківщини, а також деякі поціновувачі друкованого слова.
Бібліограф Володимир Книга розповів присутнім, що від початку 2017 року до районної бібліотеки надійшло понад 230 примірників книг. Із них найбільша частина – це художня література: книга письменниці Айн Ренд «Чоловік, якого я купила», романи Володимира Єшкілєва «Богиня і консультант», Олега Сенцова «Купіть книжку – вона смішна» та Бориса Пахора «Важка весна», а також збірка п’єс Славомира Мрожека та інші.
Досить багато цікавої літератури було презентовано під рубрикою «Вони творили історію». Зокрема у цих виданнях можна почерпнути цікаву та корисну інформацію про видатних державних, політичних, громадських і церковних діячів нашої країни, а також про уславлених українських письменників.
Чимало історичних творів було представлено в рубриці «Історія – скарбниця наших діянь».

Неабиякий інтерес викликали видання під рубрикою «Музика – це найсильніший вид магії», «Мандруємо Україною», «Хто володіє інформацією – той володіє світом», «Педагогічна мудрість» та «Живопис – це мистецтво виражати невидиме за допомогою видимого».




Немає коментарів:

Дописати коментар