понеділок, 21 листопада 2016 р.

«СВЯТО ПОЛЯ, ХЛІБА І ДУШІ»

В Благодатнівській сільській бібліотеці 18 листопада проведено годину вшанування  ветеранів сільського господарства «СВЯТО ПОЛЯ, ХЛІБА І ДУШІ», приурочену Дню працівників сільського господарства. На гостини до бібліотеки завітали колишні механізатори,  комбайнери, трактористи, тваринники, водії, різноробочі, спеціалісти керівної ланки товариства  «Чапаєвське»; всі, хто своєю невтомною працею протягом багатьох років забезпечували нам щедрий урожай.  У кожного з них за плечима великий життєвий досвід. Це багато років самовідданої праці, робота в особистому підсобному господарстві… У кожного з них активна життєва позиція, своя сім’я, свої друзі. Але всіх об’єднує одне. Вони – ветерани сільського господарства.
Шанованих трударів щиро вітали Благодатнівський сільський голова В’ячеслав Пузін, депутат районної ради Роман Гризоглазов, головний агроном Широківського району Ряба Р.К., голова Ради ветеранів Шишка С.Д., колишній головний економіст ТОВ «Чапаєвське» Товстико Н.К. (Наталія Костянтинівна також була і ведучою заходу), школярі Благодатнівської  СЗШ.  Багато спогадів навіяли присутнім виступи колишнього агронома ТОВ «Чапаєвське» Мартиненко Надії Іванівни,  бригадира-овочівника Зігунової Євгенії Микитівни, бригадира ферми Антоненко Валентини Василівни.  З цікавістю і веселими коментарями гості переглянули відео презентації з фотографій минулих років та ознайомилися з фото-виставками «Адреса долі – рідне село» й «Історії забуті сторінки».
Завідувач бібліотекою також підготувала приємні сюрпризи – виставку картин, вишитих бісером,  жительки села Благодатне Савенок Наталії Іванівни та виставку картин,  виготовлених з солоного тіста, директора сільського будинку культури Рожко Ірини Олексіївни.
Спілкування проходило за чашкою духмяного чаю. А окрасою святкового столу став запашний коровай, який з теплом і любов’ю створила для ветеранів сільського господарства майстриня села Буділович Олена Іванівна з нового врожаю.
Сільська бібліотека щиро дякує за допомогу в організації свята Благодатнівському сільському голові Пузіну В.В., депутату районної ради Гризоглазову Р.М., директору Благодатнівської СЗШ Лабуз Л.Б. та члену активу бібліотеки Товстико Наталії Костянтинівні.




















Немає коментарів:

Дописати коментар