понеділок, 14 листопада 2016 р.

Почесна грамота міністра – у нашої колеги

Понад 11 тисяч представників культури нині працює на Дніпропетровщині. Днями більш ніж 60 із них отримали державні та обласні відзнаки. Відбулася ця урочиста подія 9 листопада у стінах Дніпропетровської облдержадміністрації. Саме тоді в нашій державі відзначався Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Приємно, що серед нагороджених була і наша землячка, завідувач відділу обслуговування Валентина Лоза. Заступник голови згаданої облдержадміністрації Каміль Примаков вручив їй Почесну грамоту, підписану міністром культури Є. М. Нищуком. Цей офіційний документ Валентина Віталіївна отримала за вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.
Валентина Віталіївна народилася 1962 року в селищі Широке в робітничій сім’ї. Свого часу закінчила Широківську загальноосвітню школу №1 і відразу вступила до Криворізького педінституту (нині – університету) на фізико-математичний факультет. Згодом отримала диплом учителя математики і фізики. Відтак в серпні 1984 року була направлена до Шестірянської школи, де певний час обіймала посаду учителя математики.
А в березні 1987 року вперше прийшла працювати до Широківської районної бібліотеки. Саме тоді Валентина Віталіївна обіймала посаду бібліографа. Згодом певний час була вихователем в широківському дитсадку «Берізка». Однак 1991-го року знову повернулася до Широківської районної бібліотеки, де працює і понині. У зазначений час їй довірили посаду старшого бібліотекаря. А з 1997-го року і понині працює завідувачем відділу обслуговування РКЗ «Широківська районна бібліотека».
«Валентина Віталіївна – це сумлінний, дисциплінований працівник та гарний організатор, – так її характеризує директор Широківської районної бібліотеки Лілія Бондарчук. – Вона вміло, оперативно, на високому професійному рівні організовує діяльність відділу обслуговування, уміє чітко та правильно ставити перед колективом завдання і водночас створювати належні умови для їхнього виконання».

Усі колеги щиро вітають Валентину Віталіївну із одержаною почесною нагородою, бажають їй міцного здоров’я, невгасимого оптимізму, а також постійних високих успіхів на професійній ниві та в особистому житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар