четвер, 25 серпня 2016 р.

«Наша Вітчизна – Україна»

20 серпня площа перед приміщенням Розилюксембурзької сільської бібліотеки наповнилася радісним сміхом, музикою та веселощами. Цього дня в рамках цільової комплексної програми з патріотичного виховання громади «З Україною в серці в Україні живу…» завідувач бібліотекою спільно з сільським Будинком культури до 25-ї річниці Незалежності України підготували для громади літературно-музичну композицію «Наша Вітчизна – Україна».
Захід було наповнено цікавими художніми номерами, в яких приймали участь жителі села. Усі з задоволенням готувалися до цього свята. І недаремно… Все пройшло на найвищому рівні.
Святкування розпочалося з флеш-мобу, який виконали учні Калинівської СЗОШ разом з вихованцями ДНЗ «Золотий ключик».
За дорученням голови сільської ради секретар Галина Володимирівна Іванова привітала жителів та гостей села зі святом, побажала усім здоров’я, добра, благополуччя та процвітання нашій неньці-Україні.
Далі присутніх радували своїми виступами Бастракова Тетяна, Лисиця Анастасія, Патлань Людмила, хор «Калинівські зорі», гурт «Розівські цариці» та гурт «Кльові дівчата», які співали пісні «Як у нас на Україні», «Це моя земля», «Вишиваночка», презентували танок «Ми – українці!» та інсценівку «Едем, едем в соседнее село», а також інші цікаві номери.

До заходу було оформлено та презентовано тематичну виставку «Поробки умільців нашого села». Завершилося свято дискотекою для громади.











Немає коментарів:

Дописати коментар