четвер, 25 серпня 2016 р.

«Живи та міцній, наша державо!»

В селі Чапаєвка 23 серпня до 25-ї річниці Незалежності України завідувачем сільською бібліотекою спільно з колективом місцевого Будинку культури проведено годину державності «Живи та міцній, наша державо!». В приміщенні Будинку культури, де і проходив захід, зібралося понад 200 жителів села. Щирими оплесками вітали односельці ведучих свята – Пузіну Ірину Олексіївну та Пузіну Оксану Григорівну, які ознайомили присутніх з основними віхами і здобутками Незалежної України, нашої області, району та села. 
Вірші про Україну читала Болотова Ульяна – учениця 3 класу Чапаєвської СЗОШ.
Кульмінацією свята став виступ голови сільської ради В’ячеслава Пузіна, який вручив подяку та диплом учасника Всеукраїнського конкурсу «Книга пам'яті мого роду» активному читачеві Чапаєвської сільської бібліотеки Ткачуку Тарасу. Односельці щиро вітали Тараса та бажали йому нових здобутків і перемог.

Також учасники заходу мали змогу ознайомитися з тематичною виставкою «Таланти села Чапаєвка», виставкою страв із сала та щедрих дарів природи, розміщених в фойє приміщення, та переглянути святковий концерт.










Немає коментарів:

Дописати коментар