пʼятниця, 1 квітня 2016 р.

"У дім, де сміються, приходить щастя"

Слово… Саме воно піднімає настрій людині, викликає різноманітні почуття – любов, ненависть, смуток, жаль, радість, сміх. А що може бути кращим за сміх? Тільки сміх! 17 хвилин сміху та позитивні емоції щодня продовжують життя людини на один рік.
Зважаючи на це, працівники районної бібліотеки спільно зі своїм давнім вірним партнером Будинком культури напередодні Дня сміху вирішили підняти настрій нашим землякам – учасникам АТО – і підготували для них хвилинку психологічної релаксації. Захід був вдало наповнений гумором у виконанні актора місцевого самодіяльного театру Руслана Шишки. А співак, композитор, режисер та актор Віталій Сусідко порадував присутніх своїм музичним та співочим талантом. Наприкінці заходу завідувач відділом обслуговування Валентина Лоза презентувала гостям книжкову виставку «Сміх сміхом» і розповіла, які саме книги здатні зробити людиною щасливою.

Японці, що віками змагалися з тайфунами, вулканами, ворогами, з бідністю та горем, не забували повторювати: «У дім, де сміються, приходить щастя». І довели світу, що це істина. Тож смійтеся всі на здоровя – і щастя не омине вас і ваш дім!



Немає коментарів:

Дописати коментар