пʼятниця, 2 жовтня 2015 р.

«Не говори про доброту, Коли ти нею сам не сяєш…»

Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Саме тому 1 жовтня, в  Міжнародний день людей похилого віку, бібліотекарі Широківської районної бібліотеки з користувачами Інтернет-центру провели годину спілкування «Творіть добро, щоб кращим став цей світ».
Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства, це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку та розуміння поколінь.
Під час заходу піднімалися питання про ставлення молоді до людей похилого віку, про повагу до них і турботу, про відносини підростаючого  покоління з молоддю.  

День літньої людини – це чисте і світле свято. Представники цієї категорії населення, незважаючи на свій вік,  живуть повноцінним життям. Дивлячись на них не віриш тому, що написано в свідоцтві про народження. І як приклад молоді було запропоновано переглянути відео кліпи Софії Ротару, Михайла Поплавського, уривки з телепередач про найстарішого актора, який свій сторічний ювілей святкував на сцені – В.Зельдіна, 92-літню учасницю марафонського бігу та багатьох інших.


Немає коментарів:

Дописати коментар