понеділок, 15 червня 2015 р.

Ювілей рідної газети

В читальній залі Широківської районної бібліотеки з 5 по 20 червня експонується цикл тематичних виставок, присвячених 80-річчю з дня виходу першого номера районної газети «Вісник»: «Літопис району газетним рядком», «Обличчя нашої газети», «Кипить і вирує життя» та «Народження газети «Вісник».
На виставках представлені ксерокопії районки 50-70-х років.  Знайомлячись з цими матеріалами, ми вивчаємо історію району, дізнаємося що хвилювало наших дідів, батьків, чим вони жили. Особливий інтерес виставка викликає у відвідувачів старшого покоління, адже разом з газетою вони росли, мужніли.  А молодше покоління, трепетно переглядаючи та вчитуючись в газетні рядки, по іншому сприйматиме таку до болі знайому і рідну газету «Вісник», яку передплачує  кожна родина селища, району.
А фотографії…   Чорно-білі і кольорові, пожовклі від часу і зовсім новенькі. За кожною фотографією людська доля, нелегка праця фотокора і журналіста. Їх досить багато на виставці. Вдивляючись в  обличчя людей зі світлин, особливо працівників редакції, ще раз переконуєшся, що там завжди працювали і працюють самовіддані люди, яким не байдуже майбутнє району і його жителів.
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати Широківську районну бібліотеку та ознайомитися з матеріалами тематичних виставок. Поспішайте доторкнутися до неповторної історії нашої районки, адже виставки експонуються лише до 5-ї години дня 20 червня! Ласкаво просимо!!!

Експозиція виставок відбувається за підтримки редакції районної газети «Вісник».





Немає коментарів:

Дописати коментар