четвер, 12 лютого 2015 р.

"Любов придумана не нами. Вона від Бога нам дана..."

«Любов безмежний, чудовий дар,
 Що дав творець своєму створінню.
 Любов – це жертва, серця жар,
 І райський спокій у терпінні.»
          Любов таємнича і загадкова стояла й стоїть біля витоків тих миттєвостей, коли в душах людських виникає щось незбагненно животворяще, викликає подив, захоплення, вводить у світ краси і величі.
         «Я тебе кохаю...». Різні віки, різні мови... все різне. Єдине – кохання. Кохання – вогонь і лід, поезія і проза, пісня без кінця та краю, що лине над безкрайніми степами,  біг струмка,  грім і блискавиця,  зірка, що вражає сміливця красою й простотою водночас.  Воно зігріває нас у свята й будні. Тому з таким нетерпінням закохані чекають на 14 лютого – День Святого Валентина, День усіх закоханих, коли навіть найсором’язливіші можуть відкрити свої почуття – відправивши коханій або коханому листівку «валентинку» з найкращими побажаннями.
Напередодні цього свята бібліотекарі Широківської районної бібліотеки для учнів МЦППК підготували  розважальне шоу «Любов придумана не нами. Вона від Бога нам дана…»,  в якому приймали участь всі присутні.
            Молодь випробувала свої сили у мовознавстві, створюючи нові словосполучення та вірші. Хлопці демонстрували  перші моделі одягу присутнім, а дівчата – відкривали в собі талант успішного «вкладання грошей».  Присутні були і поетами, і художниками, і магами… Адже саме кохання – джерело творчого натхнення, яке надихає на героїчні подвиги та штовхає людей на неймовірні вчинки.  Кожен з присутніх мав можливість прийняти участь у різних конкурсах і отримати, крім гучних оплесків друзів, солодощі, бо, на думку італійців, – дарувати коханим солодощі, знак того, що їхнє спільне життя буде «солодким».
            Бібліотекарі для молоді підготували підбірку цікавих фактів про традиції святкування Дня закоханих у різних країнах світу та про інші цікаві факти, пов`язані з цим днем.
            Обміном «валентинок» та знайомством з матеріалами виставки-перегляду «Романтика почуттів» закінчилося свято у бібліотеці, але кохання – одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів не кінчається. До кожного з нас рано чи пізно воно  заглядає в душу.             

             Матеріальну допомогу у проведенні свята для молоді районній бібліотеці надали магазини «Європейський» та «Ірма», за що їм велике спасибі, як від працівників бібліотеки, так і від учнів МЦППК, які були присутні на святі.







Немає коментарів:

Дописати коментар