четвер, 12 лютого 2015 р.

Виробнича нарада бібліотечних працівників

11 лютого 2015 року РКЗ «Широківська районна бібліотека»  провела  виробничу нараду для  бібліотечних працівників району. Відкривала нараду директор  районної бібліотеки  Л.В.Бондарчук, яка підвела підсумки роботи за 2014 рік, проаналізувала планово-звітну документацію, ознайомила з основними напрямками діяльності на 2015 рік та підняла ряд  виробничих  питань.
Завідувач методико-бібліографічним відділом Т.В.Ільчишина підготувала для бібліотечних працівників виступ на тему «Сучасна бібліотека: організація обслуговування користувачів та пошук інформації», а також ознайомила присутніх з конкурсами, які будуть проводитися протягом року в бібліотеках району.
Доповнила виступ методиста щодо проведення конкурсів заступник директора по роботі з дітьми Н.М.Дорохіна.
Крім того, завідувач методико-бібліографічним відділом ознайомила бібліотекарів з планом роботи «Заочної школи бібліотекаря» та Інтернет-школи «Практичний Інтернет – бібліотекарям», які покликані забезпечити цілісну систему підвищення професійної компетенції бібліотечних працівників та надати роботі бібліотечних установ нового напрямку по задоволенню потреб користувачів і підвищенню іміджу книгозбірень.
З одним із головних питань на нараді виступила бібліотекар по каталогам О.І.Бондаренко. Вона надала інформацію про сучасні реалії та перспективи бібліотечних фондів, їх поповнення, вивчення, а також вилучення та збереження літератури; наголосила на пошуку альтернативних шляхів комплектування бібліотек.

Продовжилася нарада роботою в малих групах. Колеги вирішували нагальні питання, планували роботу, шукали необхідну інформацію, обмінювалися досвідом.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар