середа, 5 липня 2023 р.

«Завітай в бібліотеку – тебе чекає ігротека»

Якщо бажаєте познайомитися з новими людьми, набути тих чи інших навичок, провести час із користю – завітайте до нас у книгозбірню.

Одна справа бачити цю подію в соціальних мережах, слухати і спостерігати віддалено, а інша – самому взяти активну участь у заході.

Одним із варіантів дитячого дозвілля в Шестірнянській СБФ стало проведення турніру з шашок. Ця ідея виникла завдяки бажанню дітей грати в настільні ігри.

Тому в рамках розважальної години «Завітай в бібліотеку – тебе чекає ігротека» завідувач книгозбірнею запросила дітлахів на турнір із шашок.

Спершу присутні ознайомилися з історією виникнення настільних ігор, довідалися про тлумачення їх назв, пригадали та закріпили на практиці правила гри в шашки.

Ну і вже потім розпочали проведення турніру. Із задоволенням хлопчики й дівчатка змагалися в парах за першість. Кожний проявляв терпіння і стримував свої емоції. Зрозуміло, що правильно вибрана стратегія під час гри – вірний шлях до перемоги.

Переможцями бліц турніру (вид спортивного змагання за максимально скорочений час) стали: Авраменко Михайло, Маслакова Анна, Шинкаренко Матвій.

Переможці змагання й усі присутні отримали солоденькі призи та позитивні емоції.








Немає коментарів:

Дописати коментар