понеділок, 14 лютого 2022 р.

«Святий Валентин, в гості прийди»

Напередодні Дня Святого Валентина завідувач Новокурською сільською бібліотекою-філією запросила члені клубу «Підліток» взяти участь в бібліо-розвагах «Святий Валентин, в гості прийди». В ході програми методом жеребкування були сформовані три пари «закоханих»: Новохатський Богдан та Олесєва Тетяна, Цибуленко Максим та Гардаш Діана, Тиква Максим та Цупрова Вікторія.

Справедливе журі – Петренко Руслан та Чубара Євгеній – оцінювали спритність та винахідливість учасників у конкурсах: «На крилах любові», «Попелюшка», «Освідчення в коханні», «Веселий мандарин», «Зрозумій мене без слів», «Танцювальний» та ін. Не залишилися осторонь і глядачі, приймаючи активну участь в різноманітних вікторинах та іграх. За підсумками конкурсної програми було обрано пару – найчарівнішого Валентина та найпривабливішу Валентину. Ними стали Новохатський Богдан та Олесєва Тетяна.

Щиро вітаємо переможців!

А наприкінці заходу на всіх присутніх чекав комплімент від бібліотекаря – смачнюча піца та солодощі від вірного друга книгозбірні Світлани Чурай.











 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар