понеділок, 14 лютого 2022 р.

«Стріли Амура»

Кохання... Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється у цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди юним, прекрасним, завжди новим, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів...

Сьогодні здобувачі освіти Широківської філії МЦППВ мали чудову нагоду помандрувати країною Любові й Кохання, поблукати вулицями великого Щастя. Адже працівники Широківської публічної бібліотеки підготували для них цікаву розважально-ігрову програму «Стріли Амура».

Спершу присутні на заході здійснили екскурс в історію свята та поговорили про саме Кохання: неспокійне і розмірене, підступне і віддане, нерозділене і взаємне, гірке і солодке... таке різне, але Вічне. Цікавими і несподіваними для учнів виявилися й історії про традиції святкування Дня закоханих у різних куточках світу. А далі юнаки та дівчата мали змогу спробувати себе в ролі поетів під час конкурсу «Поетами не народжуються. Поетами стають...», поворожити на  «Листівках-віщунах», розгадати «СМС від літературних персонажів», подарувати один одному «Подарунок» та «Оригінальну валентинку», відчути себе справжніми «Мисливцями» та «Найкращими кухарями», спробувати зберегти сімейний бюджет від витрат у конкурсі  «Заначка», а потім її витратити в конкурсі «Шопінг», проявити свої творчі здібності під час конкурсу «Модний кутюр’є».

Ну і яке ж свято без пригощань! Всі учасники заходу отримали солодкі призи.

Звичаї в різних народів різні. Але суть одна. Любов – це завжди прекрасно, це завжди свято! Нехай це свято буде не тільки в день Святого Валентина, але й кожен день, а любов буде чистою та світлою.

Зі святом усіх – з Днем Святого Валентина!
















Немає коментарів:

Дописати коментар