пʼятниця, 19 листопада 2021 р.

«16 днів проти насильства»

Дитячі очі чисті, щирі

В них видно наміри й думки,

Вони хоч чорні, сині, сірі

Бувають радісні й сумні.

Працівники дитячої бібліотеки КЗК «Широківська публічна бібліотека» взяли участь у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства» з метою поширення інформації про способи запобігання та протидії домашньому насильству. З юними користувачами книгозбірні було проведено ряд бесід, присвячених вирішенню конфліктів та протистоянню насильству над дітьми з боку дорослих. Головним завданням нашого інформативного спілкування з користувачами є розвязання  наступних проблем:

-         Що таке насильство?

-         Як розпізнати насильство;

-         Як не допускати насильство.

  Також бібліотекарі днями завітали до Широківської селищної ради та КЗ «Широківський ЗДО №4 «Берізка» з презентацією інформаційного буклету «Дисципліна – не покарання!» та анкетуванням «Батьки і діти: проблеми виховання» з метою допомогти батькам реально, зі сторони, подивитися й оцінити стосунки та виховання у власній сім’ї.

   А ще висловлюємо щиру подяку класоводу 4-А класу Широківського ліцею №1 Бредун В.А. за залучення учнів класу до участі в конкурсі «Я росту в щасливій родині». Діти створили малюнки, в яких відобразили свої відносини в родинах, любов та піклування батьків.










 

Немає коментарів:

Дописати коментар