середа, 29 вересня 2021 р.

«Щаслива родина»

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя та великодушності, надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

В день, коли на світ з’являється малюк, щасливі батьки сяють посмішками. Вони відчувають себе іншими людьми – відповідальнішими, дорослішими, досвідченішими. Але є батьки, які стають мамами і татами не в момент народження малюка, а тоді, коли цей малюк трішечки підріс, набув свого життєвого досвіду, навіть, зневірився у тому, що на світі є добрі та люблячі дорослі.

Батьківство – це велике щастя, і разом з тим велика жертовність. Тому дуже важливо і для батьків, і для усиновлених дітей спробувати разом побудувати щасливу родину.

Як це зробити – підкажуть спеціалісти Служби у справах дітей виконавчого комітету Широківської селищної ради. А також багато цікавої та корисної інформації всі бажаючі матимуть змогу знайти на сторінках видань, представлених на тематичній виставці «Щаслива родина», яку підготували працівники Широківської публічної бібліотеки.



 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар