пʼятниця, 26 лютого 2021 р.

«Бібліотека: нові виклики – нові концепції та сервіси»

Сьогодні для працівників публічних бібліотек нашої громади на базі Широківської публічної бібліотеки було проведено семінар «Бібліотека: нові виклики – нові концепції та сервіси».

Відкривала перший в новому році захід з підвищення професійної компетенції директор книгозбірні Лілія Бондарчук виступом «Місце бібліотеки в житті місцевої громади».

Методист Тетяна Ільчишина розповіла присутнім про «Чотири простори бібліотеки: модель діяльності сучасної книгозбірні».

До бібліотечного досьє потрапили також консультації фахівців: «Ідеї для нових бібліотечних послуг» (Валентина Лоза, завідувач відділу обслуговування), «Бібліотека – територія краєзнавства» (Світлана Курочка, бібліотекар по краєзнавству), «Еко: ти частина природи» (Катерина Садиченко, бібліотекар по юнацтву). Виступи супроводжувалися відео презентаціями та переглядами змістовних пізнавальних відеоматеріалів.

У бібліотечній шпаргалці «Про все цікаве на планеті читай в журналі та газеті» Валентина Лоза, завідувач відділу обслуговування, та Ганна Кокул, бібліограф, поділилися з колегами цікавими матеріалами з періодичних видань, які в цьому році отримує публічна бібліотека.

Також на бібліотекарів чекав практичний бібліо-сейшн з рекламною акцією «Книжковий джем», краєзнавчим марафоном «Дніпропетровщина: загадкова та невідома», екологічним рингом «Я, ти і природа…».

У семінарі взяла участь в.о. завідувача сектором культури, туризму та спорту Тетяна Карамушка. Вона підвела підсумки роботи закладів культури за минулий рік та окреслила нові напрямки і завдання у році прийдешньому.

Спілкування колег, обмін досвідом та підведення підсумків заходу відбулося під час завершальних професійних діалогів.











 

Немає коментарів:

Дописати коментар