середа, 24 лютого 2021 р.

«Моя перша велика книжка»

В нашому житті радіо, телебачення, Інтернет пропонують нам безліч інформації, але і тут нам буває не завжди все зрозуміло: з’являються нові слова, поняття, вислови або навпаки, старі, значення яких нам невідоме.

Як правильно писати, вимовляти те чи інше слово, його походження? Де знайти короткі відомості з певних питань? Чим відрізняється мудрець від мудрагеля? Що означає вислів «бути на сьомому небі»?

На ці й тисячі інших запитань відповідь нам дасть довідкова література – словники, енциклопедії, довідники.

Енциклопедії – це книги, що знають, майже, про все. Вони бувають і для дорослих, і для дітей. В них в доступній формі розповідається про такі цікаві речі, як формування землі, її рослинність, повадки тварин; кругосвітні плавання та освоєння космосу; про розвиток транспорту та про наукові винаходи та інше.

Унікальні енциклопедії – невичерпне джерело знань. І сьогодні працівники дитячої бібліотеки презентують своїм юним користувачам енциклопедії із серії «Моя перша велика книжка». В цікавій та доступній розповідній формі, книги дають відповіді на безліч різноманітних питань, пояснюють різні явища природи та повсякденного життя, знайомлять із таємницями великого Всесвіту.

Ну от, приміром, чи знаєте ви чому шкіра після купання береться зморшками, як будують мости, як прокладають дороги??? А енциклопедії знають! І хочуть поділитися своїми знаннями з читачами!

Тож, чекаємо всіх охочих на зустріч з книгами!








Немає коментарів:

Дописати коментар