вівторок, 29 вересня 2020 р.

Бібліотечне містечко

 

        Вже стало традицією напередодні Всеукраїнського дня бібліотек в навчальних закладах селища організовувати виїзну бібліотеку. Цього року працівники Широківської публічної бібліотеки завітали до учнів та викладачів Широківської філії МЦППВ. Враховуючи карантинні обмеження, «бібліотечне містечко» розмістилося на подвір`ї навчального закладу.

Бібліотекарі запропонували присутнім ознайомитися з книгами із серією «100 великих». Ця серія знайомить не тільки з найвідомішими політиками, артистами, футболістами та іншими знаменитостями України та світу, а й історичними подіями, загадками природи, географічними відкриттями і таємницями та іншими цікавими фактами. Книги із цієї серії задовільнять найвибагливіші запити читача.

В «бібліотечному містечку» бібліотекарі проводили індивідуальні бесіди, знайомили з послугами, які можна отримати у бібліотеці, та з умовами обслуговування на період карантину, розповідали про насичене бібліотечне життя. Адже сьогодні Широківська публічна бібліотека – це не просто будинок, а насамперед соціум, відкритий публічний простір, центр громадського життя та інноваційного розвитку громади. У нас тут весело, цікаво і повчально!

Ласкаво просимо до бібліотеки!











 

Немає коментарів:

Дописати коментар