четвер, 5 березня 2020 р.

На Широківщину за покликом душі


Сьогодні в читальній залі Широківської книгозбірні було досить людно. А ще – дуже цікаво, поетично, багато, повчаюче й захопливо. Адже на зустріч з широчанами «За покликом душі» завітав криворізький журналіст, член Національної спілки журналістів України, краєзнавець, літературний редактор, видавець, гід-екскурсовод  турагенції «Криворізький меридіан» Іван Найденко.
Багатогранна особистість – такими двома словами можна охарактеризувати Івана Володимировича. А ще про нього можна сказати – закоханий в історію. Бо його розповіді на історичну тематику змушують присутніх затамувати подих і забути про час.
Багато цікавого та нового про історію нашого краю дізналися присутні на заході. Та ще й доторкнулися до поетичної струни в душі нашого гостя. Його вірші справжні, живі, окрилені, поетичні. Як і справжня любов до нашої Широківщини. Ось як говорить про це сам Найденко: «Широківський край – це для мене щось особливе. Козацька земля, традиції, живий козацький дух – у мене тут просто тремтить душа…».
Колектив бібліотеки щиро вдячний Вам, Іване Володимировичу, за такий чудовий захід. За те, що локацією для презентації своєї творчості широчанам Ви обрали саме нашу книгозбірню. Бажаємо Вам подальшої творчої наснаги, нових звершень, щасливої долі та многії літа. І сподіваємося на наступні приємні зустрічі.







1 коментар:

  1. Your Affiliate Profit Machine is ready -

    And getting it running is as simple as 1...2...3!

    Here is how it all works...

    STEP 1. Tell the system which affiliate products you intend to promote
    STEP 2. Add PUSH BUTTON TRAFFIC (it ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the affiliate products system explode your list and upsell your affiliate products all for you!

    Are you ready???

    Click here to make money with the system

    ВідповістиВидалити