пʼятниця, 14 червня 2019 р.

"У книжок немає канікул"


Літо – найулюбленіша пора, яку завжди з нетерпінням чекають діти. Адже це найдовший період відпочинку, пригод, подорожей, знайомств, приємних сюрпризів, нових відкриттів. І далеко не завжди, щоб отримати нові враження та відкрити для себе щось нове, потрібно їхати у незвідану далечінь. Декому просто досить зробити декілька кроків селищем, щоб завітати до дитячої бібліотеки КЗК «Широківська публічна бібліотека». А тут вже працівники книгозбірні подбають, щоб усім: і малюкам, і підліткам, і, навіть, батькам було цікаво та весело.
Кожного року на період літніх канікул бібліотекарі готують для своїх користувачів різноманітні заходи, цікаві літературні ігри і вікторини, інформ-хвилинки, перегляди мультфільмів. Цьогоріч у бібліотеці розроблено та реалізується короткостроковий проект «У книжок немає канікул». В його рамках ще у квітні було оголошено про проведення конкурсу малюнків «Ніколи не сумую – читаю і малюю». А сьогодні відбулося урочисте нагородження переможців. Наших талановитих, креативних, цілеспрямованих, творчих конкурсантів – Єременко Аліну, Фадеєву Інну, Нікітченко Лізу, Черноволосову Ірину, Мещанінову Алісу, Корніяшик Каріну – вітав завідувач сектору культури, туризму та спорту виконкому Широківської селищної ради Василь Завгородній. Він подякував дітлахам та їх батькам за активну участь у громадському житті нашого краю і побажав подальших творчих досягнень, а також вручив дівчаткам подяки за участь у конкурсі та невеличкі подаруночки на згадку.
Колектив Широківської публічної бібліотеки приєднується до всіх привітань на адресу нашого творчого підростаючого покоління і, в свою чергу, хоче подякувати викладачу Широківської мистецької школи Валерію Стрюку. Адже всі ці дітлахи – це його вихованці. Саме Валерій Васильович є ідейним натхненником кожного з них; він розкриває і розвиває талановиті творчі грані юних широчан.
На виставці, оформленній в бібліотеці до заходу, представлено унікальні роботи у різних стилях і техніках – олівцем, фарбами, фломастерами, пастеллю, маслом. Це малюнки не лише учасників та переможців конкурсу, а й усіх інших учнів художнього відділення мистецької школи. І всі присутні сьогодні в книгозбірні ще раз переконалися в тому, що наші діти – найкращі, найталановитіші!















Немає коментарів:

Дописати коментар