четвер, 18 квітня 2019 р.

«Послухай музику землі, пізнай навколишню природу»


Природа… В цьому слові притаїлося безліч неосяжного, чарівного та прекрасного. Про дивовижний світ природи багато відомо, написані тисячі томів популярних книг, знято сотні кіно- і відеофільмів. Але вона не перестає дивувати і радувати нас все новими і новими таємницями.
Напередодні Дня довкілля та Всесвітнього дня Матері – Землі, до Широківської публічної бібліотеки завітали учні філії МЦППВ на віртуальну мандрівку «Послухай музику землі, пізнай навколишню природу».  
Унікальні місця створила природа із води, піску, гір, дерев та кам'яних брил. Іноді важко повірити в те, що ці приголомшливо красиві пейзажі, які ми бачимо – реальні. Слухаючи розповіді бібліотекарів про ці чарівні місця та переглядаючи відео, присутні побували на Херсонщині біля Лемурівського озера, у воді якого міститься більше солей ніж у Мертвому морі; на Кіровоградщині біля містичного Чорного озера з його легендами та таємницями. З Кіровоградщини перемістилися на Дніпропетровщину – в Кривий Ріг до скель МОПР та Мавринського майдану на Павлоградщині. Потім була мандрівка по «українській Венеції» – міста на воді Вилково; Тунелем кохання у Рівненській області. Під романтичні легенди присутні милувалися водопадом Шипіт та Долиною нарцисів, яка розкинулась серед смарагдових Карпат. Багато ще цікавих, дивовижно красивих, унікальних та незвіданих місць є на Україні.  Деякі з них знаходяться зовсім поряд.
Наприкінці заходу учні переглянули матеріали виставки-подорожі «Смарагдова краса України».






Немає коментарів:

Дописати коментар