середа, 16 травня 2018 р.

«Європейські пам'ятники архітектури та історії»



       Кожна країна світу красива по-своєму, сповнена пам’яток і популярних туристичних місць. Європа особливо багата цими «радощами», так як в кожній європейській державі є архітектурні шедеври з тисячолітньою історією, чия таємнича поява на землі досі не розгадана.
До Дня Європи бібліотекарі Широківської публічної бібліотеки підготували відеоквест «Європейські пам'ятники архітектури та історії». Відвідувачі Інтернет-центру здійснили невеличку квест-мандрівку деякими європейськими країнами. Вони віртуально відвідали Великобританію та її столицю – Лондон зі старовинними замками та фортецями, відомим на весь світ Біг-Бенгом. Побували в Бельгії на площі Брюсселя – розкішному «Гран Пласі»; а в Італії прогулялися славнозвісним містом-музеєм Венецією, де, навіть, реалісти стають романтиками. А яка ж Європа без Ейфелевої вежі, Тріумфальної арки, Діснейленду та Лувру! Це лише мала частка  найпопулярніших місць французської столиці – Парижу.
                Пам’яток в Європі так багато, що не вистачить часу, щоб описати у всій красі кожну з них. Мандрівка закінчилася оглядом літератури «Незвідана Європа».
Віртуально мандруючи по Європі, або знайомлячись з книгами та публікаціями в періодичних виданнях  про  європейські країни, ми долучаємось до їхньої культури та традицій, пізнаваємо незвідане та прекрасне.



Немає коментарів:

Дописати коментар