понеділок, 15 травня 2017 р.

«Стежина до храму душі материнської»

В останній місяць весни, коли Природа-Мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, Україна відзначає надзвичайно світлі, теплі й зворушливі свята – День матері і День родини.
Саме в День матері до Новокурської сільської бібліотеки завітали маленькі читачі книгозбірні та їх мами на родинне свято «Стежина до храму душі материнської».
Присутні на заході прослухали розповідь ведучих про історію свята; дітлахи взяли участь у конкурсі на краще знання віршів про найдорожчу і найріднішу людину на світі – маму; а дорослі мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Для Вас батьки». Хоча, слід зауважити, що різноманіття книг, представлених на виставці, зацікавить не лише дорослих, але й дітей. Література на тему виховання, спілкування у родині стане у пригоді турботливим матусям і татусям, а книжкові новинки розважального характеру зацікавлять найменших читачів.
Також малята разом з мамами взяли участь в конкурсах: «Одягни маму», «Найкраща господиня», «Зібрати маму на роботу», «Кулінарні витрибеньки» та інші. Всі присутні одержали купу позитивних вражень та емоцій від проведенного свята.
А ще дітлахи намалювали портрети своїх матусь – і у кожного вона була найкраща!
Залишали учасники заходу бібліотеку під позитивним впливом побаченого і почутого, з неповторними почуттями та емоціями поваги, любові й дбайливого ставленням до своєї родини, сімейних традицій, реліквій.
Мама! Найдорожче слово в світі! Де б не був ти, що б не робив, назавжди вона твій шлях освітить ніжним серцем, відданим тобі. Вклонімося, люди, матерям своїм, чиїм теплом навіки ми зігріті!!!












Немає коментарів:

Дописати коментар