вівторок, 28 лютого 2017 р.

«Любов Орлова: в житті та на екрані»

Є жінки, які зробили себе самі. Є дівчата, яких обласкала щедра фортуна. Є дами, за успіхом яких стоїть могутній покровитель. А є ті, кому життя дало максимум можливостей, кому вистачило сил і сміливості ці можливості використовувати, хто з вдячністю прийняв всі подарунки долі і віддав світу набагато більше. Такі жінки рідкісні і дорогоцінні, як ідеально круглі перлини, як бездоганно чисті діаманти.
Саме про таку жінку йшла мова під час першого – в новому 2017 році – засідання членів клубу «Берегиня», що діє при Широківській районній бібліотеці. Бібліотечний ілюзіон «Любов Орлова: в житті та на екрані» був приурочений 115-річчю від дня народження видатної радянської актриси Любов Петрівни Орлової.
Її вважали ідеальною. Для Григорія Александрова – головного режисера в сім'ї та кіно – вона була ідеальною актрисою. Друзі і рідні бачили ідеальну жінку. Для мільйонів глядачів вона залишалася ідеальної мрією. А от якою вона була насправді?

Цю ідеальну загадку змогли розкрити ведучі заходу, з розповіді яких «берегиньки» дізнавалися цікаві факти акторської діяльності Любов Орлової, відкривали для себе таємничий та неповторний світ радянського кінематографа. Із задоволенням та ностальгією переглянули присутні декілька відеоуривків з кінофільмів за участю видатної актриси. А за чашкою запашного чаю учасники засідання поринули в приємні спогади свого минулого.




Немає коментарів:

Дописати коментар