вівторок, 8 листопада 2016 р.

Нетлінні скарби століть

8 листопада в читальному залі Широківської районної бібліотеки була проведена літературно-музична година «Фольклорний кошик», приурочена до Дня української писемності та мови. На цьому заході були присутні учні Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців (філіалу в селищі Широке), а також інші активні молоді люди, які люблять і читають книги.
Організували та провели літературно-музичну годину завідувач відділу обслуговування Валентина Лоза та бібліотекар по роботі з юнацтвом Катерина Садиченко. Вони ознайомили присутніх із деякими напрямками українського фольклору. Зокрема молодь прослухала різноманітні народні пісні та думи. Також працівники бібліотеки загадували вельми цікаві і пізнавальні загадки. Молодь охоче і вдало цитувала та тлумачила різні народні приказки та прислів’я.

Насамкінець заходу організатори презентували читачам виставку «Нетлінні скарби століть». На ній була представлена література про наше рідне слово та колоритну і невичерпну українську усну народну творчість.







Немає коментарів:

Дописати коментар